Mobility Energy Expo (voorheen Tankstation Vakbeurs)

Hét grootste vakevenement voor de tankstation op gebied van tanken, laden, carwash, shoppen en nog veel meer.

Op 13 en 14 november 2024 vindt de volgende editie van Tankstation Vakbeurs plaats in Jaarbeurs Utrecht met dit jaar een nieuwe naam: Mobility Energy Expo! Dit is het grootste vakevenement voor de tankstationbranche in Nederland en België. Op de beursvloer ontmoet u de sector en hoort u de laatste ontwikkelingen, innovaties en diensten. Er is een speciaal Laad(infra), H2 en LNG plein, een food court, innovation alley en dit jaar hebben we beide dagen een gevuld Mobility Energy Theater met (interactieve) sessies. Zet de datum alvast in uw agenda!

Heeft u interesse om met uw product op dienst op de beursvloer te staan? Neem dan contact met ons op.

Houd mij op de hoogte Word exposant


Waarom mag u deze editie niet missen?


🍪 Food Court

Dit jaar hebben wij een speciaal FoodCourt voor exposanten die actief zijn in food & beverages on-the-go. Een speciale ruimte op onze beurvloer met kant en klare standplekken en zitruimte voor de bezoekers.

🚀 Energieplein

We presenteren voor de tweede keer het Energieplein op een centrale plek als verbindend element tussen Fleet Expo & Mobility Energy Expo. Een gedeelte waar aanbieders van slim laden en leveranciers van alternatieve brandstof oplossingen zich kunnen presenteren aan de bezoekers van de beurs. Bent u actief in Laad(infra), H2 en/of LNG of actief in slimme laadoplossingen en co2 reductie, dan kunt u hier de connectie met de bezoeker aangaan.  Kortom, de plek om innovaties op het gebied van duurzaam transport, elektrische voertuigen, laadinfrastructuur en mobiliteitsoplossingen te tonen. Ontdek hoe we samen kunnen streven naar schonere en efficiëntere mobiliteitsoplossingen.


🧼 Carwash Square

Carwash is een belangrijk onderdeel van het mobility energy landschap. Op het Carwash Square komen alle oplossingen, producten en diensten voor een professionele carwash samen.


⛽️ Innovation Alley

De “Innovation Alley” is speciaal voor startende ondernemingen en/of specifieke innovaties voor de sector. Wij bieden hier kant en klare 9m2 stands tegen een aantrekkelijke prijs.


🎓 Mobility Energy Theater

 Dit jaar hebben we beide beursdagen een gevuld Mobility Energy Theater met (interactieve) sessies die de bezoekers vrijblijvend kunnen bezoeken. Onderwerpen die in dit theater besproken worden zijn …
Presenteer uw producten of diensten

Wilt u uw product of dienst presenteren meer dan 2.500 professionals tijdens de Mobility Energy Expo? Vraag hier de mogelijkheden op.

Word exposant

Dit zijn de exposanten van 2024:

Mediapartners

Organisatie

Houd mij op de hoogte over de 2024 editie