EXPOSANTEN PORTAAL

Van harte welkom als exposant op de Mobility Energy Expo 2024 in Jaarbeurs Utrecht. Dit exposanten portaal bevat alle informatie voor een optimale beursdeelname, zodat we de beurs met elkaar tot een succes kunnen maken. Lees alle informatie aandachtig door en respecteer de benoemde deadlines om misverstanden en vertragingen te voorkomen. Mocht u vragen hebben kunt u contact met ons opnemen.

Exposantenhandboek

Alle informatie om uw beursdeelname voor te bereiden vindt u in het exposantenhandboek. Download het bestand via de links hieronder.

Plattegrond

De plattegrond veranderd nog dagelijks door nieuwe exposanten. Bekijk de meest recente plattegrond hieronder.

Webshops

Er zijn dit jaar 2 verschillende webshops:

Kick-off – 23 april 2024

Op 23 april 2024 kwamen we met ongeveer 40 exposanten bijeen om de laatste ontwikkelingen en veranderingen te bespreken van de beurzen. Hieronder vind u de presentatie.
Mocht u naar aanleiding van deze informatie nog verdere vragen hebben, neem dan contact met uw contactpersoon of de beursorganisatie op.

Download de presentatie hier

Contact beursorganisatie


Robbert van Dijk
Eventmanager Mobility Energy Expo & Fleet Expo

+31 (0) 6 391 86 307
robbert.van.dijk@promedia.nl

Leveranciers of andere partijen kunnen op basis van de exposantenlijst mogelijk emails verzenden met aanbiedingen voor bv. standbouw, wij delen geen email adressen naar derden en zij komen zelf aan deze contactgegevens. Onze excuses mocht dit ongewenst zijn.